Als je overprikkeld bent, is reizen vaak lastig

Daarom kom ik naar je toe. 

In Noord – Midden Limburg en Oost-Brabant kom ik bij je thuis. Buiten deze regio in overleg. 

Is thuis geen geschikte plek voor een afspraak, dan kijken we wat mogelijk is. Online is een alternatief, maar ook een bezoekadres in de buurt.

Neem contact met me op.  Dan maken we kennis en bespreken we je wensen.  

Binnen de regio reken ik geen apart tarief voor reistijd of kilometervergoeding.

Mijn aanbod

Ontstress je brein

Het goede nieuws is dat je de alarmen in je brein écht uit kunt zetten. Ik leer je de methode van Live The Connection® aan en ik coach je vervolgens hoe je dit effectief in zet, om daadwerkelijk laag voor laag, die ui met triggers af te pellen. Want zodra de stress eraf is, kunnen er weer nieuwe neuropaadjes gemaakt worden. Dan krijgt je brein weer het vertrouwen dat je brein die prikkels kan verdragen en kun je die prikkels weer ondergaan. Langzaam aan, stap voor stap wordt dat nieuwe neuropaadje een schelpenpaadje, het wordt een klinkerweg, een provinciale weg en vervolgens weer die snelweg.

Samen gaan we op zoek naar de verschillende triggers die je alarmsysteem activeren. Ik leer je vanuit verschillende invalshoeken deze methode toe te passen. Op deze manier is duurzaam en blijvende verandering écht mogelijk ! En als kers op de taart: deze methode kun je je hele leven lang blijven gebruiken en toepassen op alles wat je stresssysteem activeert!

Zijn het niet de prikkels die je stresssysteem activeren, maar ervaar je wel dat je systeem continue op standje ‘alarm’ staat. Herken je bovenstaande, alleen dan in andere situaties of met andere voorbeelden ? Neem ook dan contact op. Deze methode is al op veel verschillende gebieden toegepast, zoals faalangst, stress- / burn-out, andere fysieke of mentale ongemakken of angsten daarvoor. Eigenlijk alles wat je in stress brengt. Laat me weten waar je tegen aanloopt en we bespreken samen de mogelijkheden.

Indien gewenst kunnen de sessies ook aangepast worden naar 1 uur.

Reset je brein

Soms heb je wat meer nodig. Laten we daar eerlijk over zijn. Als je al jaren in een lastige situatie zit. Je al geregeld te horen hebt gekregen dat je niet meer beter wordt, dat je het zult moeten accepteren en mee moet leren leven of dat je inmiddels voor waar hebt aangenomen dat het nu eenmaal bij je hoort of wie je bent. Dan zijn er belemmerende / niet helpende overtuigingen en gedragspatronen in je onderbewuste geslopen. Daar kun je niets aan doen. Dat overkomt je. Maar ze helpen je niet om die volgende stap naar vooruitgang te zetten, simpelweg omdat iets diep in je niet meer gelooft dat dat nog mogelijk is.

Bewust worden van die belemmerende overtuigingen en gedragspatronen is al een hele stap. Vervolgens het besluit om deze terzijde te zetten en helpende overtuigingen en gedragspatronen hier tegenover te zetten, zoals ‘mijn brein kan wel prikkels verdragen’,  zijn vaak al heel helpend. Maar als deze belemmerende overtuigingen en gedragspatronen diepgeworteld zijn, dan is het mogelijk om deze met de methode van Live The Connection® in het onderbewuste te herprogrammeren.

In 10 sessies leer je ontstressen én worden belemmerende overtuigingen en gedragspatronen hergeprogrammeerd.

Indien gewenst kunnen de sessies ook aangepast worden naar 1 uur.

Coaching

Elk mens maakt in zijn of haar leven dingen mee die diepe impact hebben. Dat kan bijvoorbeeld het oplopen van hersensletsel zijn, het meemaken van grensoverschrijdend gedrag, het belast zijn met familiepatronen of verlies in welke vorm dan ook. Wanneer dit ook nog geheeld mag worden, staat dit soms het herstel in de weg. Er is dan op dat moment té veel om aan te kijken. Wanneer je hier mee aan de slag gaat, dan gaan we holistisch te werk. Ik kijk niet naar het probleem of de klacht zelf, maar ga op zoek naar de oorzaak. We gaan ontdekken wie je in de basis bent, welke kwaliteiten en talenten je bezit en hoe deze weer ingezet kunnen worden om zo een optimale balans tussen lichaam en geest te bereiken. 

Workshop Ontstressen

Tijdens deze workshop leer je over:
Stress in het brein
  • Wat stress is: niet alleen stress op je werk, ook piekeren, vervelende herinneringen, lichamelijke klachten, …
  • Je stressgedrag herkennen
  • Hoe de hersenen normaal samenwerken (verbonden brein)
  • Wat er in je hersenen en in je lichaam gebeurt wanneer triggers jou in stress-modus brengen
Het bewustzijn en het onderbewuste:
  • De eigenschappen en werking van het bewustzijn bij stress en in ‘verbonden brein’
  • De eigenschappen en werking van het onderbewuste bij stress en in ‘verbonden brein’
  • De eigenschappen en werking van het onderbewuste bij stress en in ‘verbonden brein’
Praktijk: ‘Het ABC van ontstressen’
  • De stress in je brein en in je lichaam opheffen: een praktische oefening waarbij je jezelf snel en diepgaand ontstresst

 

* In het tarief is rekening gehouden met reistijd en kilometervergoeding binnen de regio Noord – Midden Limburg en Oost-Brabant.

* Het tarief is inclusief de vrijblijvende kennismaking en afstemming per mail, Whats App of kort telefonisch contact tussen de sessies door waar nodig. Als langer contact nodig is tussen de sessies door, wordt het uurtarief berekend.

* Bij deelname aan ‘Ontstress je brein’ en ‘Reset je brein’ mag je ‘buddy’  het ontstressen gratis leren.

* Vergoeding door werkgever is een mogelijkheid. Graag geef ik hier uitleg over.

* Voor werkgevers en ondernemers geldt een tarief op maat.

* Neem contact op voor de mogelijkheden of een offerte op maat.

 

Monique heeft mij door middel van 2 online avonden geleerd te ontstressen via het ABC van Live The Connection hoe ik dit kon doen. En het vooral bewust worden hiervan. Hoe je steeds kleine stukjes kunt ontstressen. Hoe je dit op een makkelijke manier kan doen en je het in principe overal kan doen. Je door het vaak te doen het je eigen moet maken. Ik zou zeggen ga deze ervaring aan met Monique een betere coach kun je niet krijgen. Iemand die zelf zo ervaren is en hiermee geholpen is door deze methode. En de prettige manier van omgang.

Liesbeth

2 jaar geleden heb ik een hersenschudding opgelopen en ik heb daar visuele klachten (overprikkeling) aan overgehouden. Ik ben via linkedin in contact gekomen met Monique. Via deze weg ben ik bekend geworden met het 'ontstressen'. Ik heb de cursus gevolgd en pas het dagelijks toe. Ik ben blij dat het op mijn pad gekomen is. Ik was eerst nogal sceptisch, maar het werkt. Het is een simpele, eenvoudige methode om toe te passen. Het is zelfstandig te doen op alle plekken. Het helpt om de stress en zorgen rond de overprikkeling weg te nemen. Dit maakt het verdraaglijker en geeft hoop. Dit heeft er al voor gezorgd dat het beter met me gaat. Ik hoop dat het me verder kan helpen met het herstellen. Monique is een vriendelijke vrouw die voor je klaar staat en de tijd voor je neemt. Het contact is fijn en prettig. Ze is ervaringsdeskundige en begrijpt dus goed hoe je je voelt. Dit zorgt ervoor dat je je begrepen voelt.

Jan - Student met PCS

ervaringen
Brein Reset

Meijelseweg 48

5986 NJ Beringe

+31 6 2850 73 63 

info@Brein-Reset.nl

KVK-nummer 92826601

Btw-id NL004984904B86

CATvirtueelschild
Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GATVirtueelschild
Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl